Betrouwbaar

Onze vakmannen/vrouwen met jarenlange ervaring. Staan garant voor kwaliteit en service voor de dienst

Voordelig

Wat zijn de prijzen? zijn wij duur, nee zijn wij goedkoop, nee krijgt u kwaliteit, ja betaald u teveel, nee

Deskundig

Onze vakmannen zijn allemaal professionals. Wij weten van elke vakman wat zijn kwaliteiten zijn.

Het werk van een elektricien bestaat onder anderen uit het oplossen van kortsluitingen, het maken van een lichtplan, het vakkundig aansluiten van een lamp en installeren van elektra en domotica apparaten.

Elektriciteit is zo vanzelf sprekend in ons leven , behalve als het niet werkt dan ligt bijna alles stil. Als dat het geval is kunt u onze vakmensen inschakelen. Wij helpen u graag om met spoed een erkend monteur te vinden voor alle klussen op het gebied van elektrotechniek.

Onze regionale elektriciens hebben veel ervaring. Onze website 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het maken van afspraken voor elektrotechnische installaties, het aansluiten van kookplaten, het verlegen van stopcontacten. Voor grote en kleine elektroklussen bent u bij onze elektriciens aan het juiste adres.

Maak altijd gebruik van een erkende vakman/vakvrouw. Het werken met stroom is niet zonder risico. Werken met hoge spanning op een niet deugdelijke manier kan dodelijke zijn. Het aansluiten van elektra of elektrische installaties kan je daarom beter overlaten aan een goed opgeleide elektromonteur.

Het elektra laat vervangen omdat deze verouderd is zodat deze duurzamer en energiezuiniger wordt , dan kom je wellicht in aanmerking voor subsidie. Verplichte keuring van installaties zijn soms verplicht voor de Inboedel of brandverzekeringen van bedrijfspanden of grote woonhuizen. De kosten van de keuring moet je uiteraard zelf betalen. Onze vakmannen/ vrouwen elektriciens doen dit graag voor zowel bedrijven als particulieren.

Onze Elektricien uithelpt u snel en goed.


Al onze diensten worden aangeboden voor bij u thuis of zakelijk, onze dienst zit er nooit op Tot u dienst